Project Information

Title:
Georgia Tech North Avenue Apartments Dining Hall
Location:
Atlanta, GA
Category:
Academic Institutional
Description:
Centered within the North Avenue Apartments residential community, the new Dining Hall not only provides much needed food service to the Campus, but creates a more open and accessible link to campus by creating an inviting entry plaza for the entire complex. The 300-seat, "all you care to eat" dining hall serves the entire Georgia Tech community at all hours of the day. The colorful interior, accented by a nearly 100-foot long, color changing ramp wall separates the existing space (15,780 SF of the North Building) from the new dining space (5,500 SF addition). This project is certified LEED Gold.

In collaboration with design architects Hanbury Evans Wright Vlattas + Company and landscape architecture firm, The Office of James Burnett.